DE VOORSTELLING FOTO & VIDEO WAAR & WANNEER RESERVEER KAARTEN

SELMA ANN LOUIS, DE ROADMOVIE-MUSICAL

Zowel Plien & Bianca als Arjan Ederveen behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Alle drie staan al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: de roadmovie-musical Selma Ann Louis.

Als jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscènes, dubbelrollen en haastverkledingen. De voorstelling gaat op 6 mei 2018 in première in het DeLaMar Theater en speelt tot en met juli in negen theaters door het land.
CREDITS

Cast: Bianca Krijgsman, Plien van Bennekom, Arjan Ederveen, Bas Hoeflaak, Anne Prakke, Janna Adank, Rosa Veltman, Mark Lindeman, Joshua Albano
Regie: Pieter Kramer
Tekst: Nathan Vecht
Muziek en liedteksten: Jan en Keez Groenteman
Choreografie: Daan Wijnands
Decor: Thomas Rupert en Roos Veenkamp
Kostuums: Monica Petit en Maartje Wevers
Ontwerp kap en grime: Leendert van Nimwegen
Licht: Marc Heinz
Dramaturgie: Judith Wendel
Assistent regie: Esther Habbema

Selma Ann Louis is een co-productie van:
© 2018. Stichting Theateralliantie i.s.m. Bos Theaterproducties.